Кои сме ние?!

  
Администратор на този блог съм аз- Петя Лазарова.
ако искаш да се свържеш с мен можеш да го направиш в полето за коментари или да ми пишеш на lazarova.p@gmail.com 

В началото на 2009 създадох един сайт за чай (може би си го посещавал teabg.net), където заедно с моята добра приятелка Росица Станчева да събираме интересните неща, които сме научили по темата и да ги споделяме с теб, драги читателю. През 2012 се преместихме в блоговото пространство, където решихме че ще ни е по уютно да си пием чая заедно с теб.

Обичам и да снимам. Освен статиите, повечето снимки тук са мои, направени с много желание и любов (които не са мои съм закупила или съм посочила източника, а не просто копирала от някъде). Ако някоя от снимките или статиите ти хареса и искаш да я публикуваш в твоя блог или сайт, моля посочи източника! Бих се радвала да ме уведомиш и на гореспоменатия имейл, интересува ме къде из интернет пространството попадат материалите ми.
Всички публикувани тук рецепти, както кулинарните, така и козметичните, са пробвани и одобрени лично от мен. За себе си бих казала, че съм страстен почитател на чая и то благодарение на Росица, която от дълго време професионално се занимава в тази област. 


Може би си я виждал някъде по световните изложения за чай или си пазарувал дори в нейните магазинчета за билки, чай и подправки във Варна. Ако си я срещал няма начин да я сбъркаш- общителна, винаги усмихната, енергична...и много, много ангажирана. 
Има си и електронен магазин http://tealandbg.com/
Това е на кратко за нас. Бъди добре дошъл, чувствай се като у дома си и сподели мнението си с нас в полето за коментари.